Om forcanine

Jag började utveckla några produkter som jag själv hade behov av men inte fanns på marknaden. T.ex lyftselen gjorde jag när min hund opererade armbågen och inte fick gå i trappor under 6 v. Varför lyfta hela hunden då det räcker med att lyfta halva? Det var så lyftselen kom till. Och under bilresan till operationen funderade jag på, hur ska jag få den här hunden, som är ganska stor, med mig hem om han skadar sig skogen? Jag vill ju inte riskera att vara tvungen att lämna honom! Då tog hundbåren form, och varumärket forcanine kom till.
I mitt andra företag, Utomskogens HundHälsa, arbetar jag som hundfysioterapeut med friskvård och rehabilitering av hundar. Där har jag också sålt produkter som relaterar till hälsa och träning, och den webbshop som jag haft där har nu flyttats till forcanine, så att allt är samlat på ett ställe. Produkterna kommer fortfarande att även säljas i butik på rehab.
Min ambition är att du som kund skall erbjudas funktionella produkter av god kvalitet. Mitt mål är att få nöjda kunder som får företaget att växa med fler produkter.
Hjälp mig gärna med nya ideér för att utöka sortimentet med fler produkter, eller synpunkter för att förbättra dom befintliga!

Berit Bodin
berit@forcanine.com