Betala med Klarna!

Betala med Klarna!

Om forcanine - hållbara hundar.

Är du en aktiv hundägare med någon typ av arbetande hund? Eller gillar du kanske att vandra eller gå promenader i skogen med din hund? Då hoppas jag att du ska hitta något i Forcanines webbshop som passar dina och din hunds behov! Fokus ligger på produkter inom hälsa, fysträning, rehab, jakt och frilufsliv som jag själv använder. Förutom mitt eget Forcanine kommer produkterna från kända varumärken med bra kvalitet. För mig är det oerhört viktigt att fysträna mina jakthundar för att de ska hålla i många år trots hård belastning. För hållbara hundar behövs rätt träning och bra produkter!

Jag började utveckla några produkter som jag själv hade behov av men inte fanns på marknaden. Lyftselen gjorde jag när min jämthund opererade armbågen och inte fick gå i trappor under 6 v. Varför skulle jag lyfta hela hunden när det räckte med att lyfta halva? Med lyftselen kan hunden gå med bakbenen och du behöver bara lyfta halva hunden, du kan ha ryggen rak, och du smutsar inte ner dina kläder. 

Under bilresan till operationen funderade jag på, hur gör jag om den här stora jämthunden, skadar sig skogen? Att bära honom i famnen orkar man bara en kort bit. Och bära på axlarna så kommer det med största sannolikhet att förvärra smärtan, och rent av förvärra skadan, eftersom man måste hålla i benen. Jag vill definitivt inte riskera att vara tvungen att lämna en skadad hund i skogen! Då började ide´n om hundbåren ta form. Det tog något år, och några prototyper innan den var klar.

 

 

Har du själv en idé som du skulle vilja förverkliga? Då kan jag varmt rekommendera att du tar kontakt med Göteborgs Uppfinareförening – för alla uppfinnare i Sverige. https://guf.se/

Jag arbetar även som hundfysioterapeut med friskvård och rehabilitering av hundar i mitt andra företag, Utomskogens Hundhälsa. Där finns produkterna i webbshopen också att köpa för den som vill, och hundfodret som bara säljs i butik.

Min ambition är att du som kund hittar produkter i webbshopen som du blir väldigt nöjd med och som håller länge.

Connecta mig gärna med nya ideér för att utöka sortimentet med fler produkter!

Berit Bodin
berit@forcanine.com