Betala med Klarna!

Betala med Klarna!

Köp- och leveransvillkor

Alla priser på www.forcanine.com är inklusive 25% moms. Inga extra kostnader utöver frakt tillkommer. 

Avtal och beställning
För att kunna genomföra beställningar på Webbplatsen behöver du vara över 18 år och inte stå under förmyndarskap. Forcanine levererar varor endast till Sverige. Betalningen görs med Klarna Checkout där du kan välja mellan att betala med Klarna direktbetalning, kontokortsbetalning, delbetalning samt fakturabetalning.  Det går också att betala direkttill forcanine med Swish. Vid betalning med swish skickas din beställning när betalningen är genomförd.

När du gör din beställning godkänner du våra köpvillkor.

När vi tagit emot din beställning skickar vi en orderbekräftelse till den mailadress du anger i beställningen. Var därför noga med att ange rätt mailadress. Denna orderbekräftelse fungerar sedan som ett kvitto på ditt köp. Vi rekommenderar därför att du sparar denna handling.

Privat Policy
Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. Dina personuppgifter används för att vi ska kunna leverera de produkter du beställt.

Avgifter
Vid köp upp till 599 kr (inklusive moms) betalar du 69 kr i frakt inom Sverige. 

Leverans
Leveransen sker med DHL eller Postnord. Normalt skickas paketet samma eller nästkommande dag men det kan ta några dagar innan paketet kommit fram till dig som kund. Skulle någon vara tillfälligt vara slut i lagret kan leveranstiden vara längre. I förekommande fall får Ni meddelande om detta med uppskattad leveranstid, och kan då avbeställa ordern utan kostnad. Vi tar inte ansvar för förseningar som beror på fraktbolaget.

Retur och byten

Ångerrätt – om du ångrar ditt köp

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Vid en retur skall varan vara i oanvänt skick och returneras i originalförpackningen. Med oanvänt skick menas att varan är hel och ren och i säljbart nyskick, fodersäck får ej vara öppnad. Skicka alltid varan tillsammans med kvitto eller orderbekräftelse. Du får själv stå för returfrakten om du ångrar dig. Om du beställer en ny vara i samband med returen eller behöver byta storlek på varan betalar Forcanine frakten.

Om du vill returnera en vara kontaktar du kundtjänst genom att maila berit@forcanine så skickar vi en förbetald retursedel. Efter att vi mottagit och godkänt din retur gör vi en återbetalning med avdrag för frakten 69 kr. 
Mer om ångerrätten och Distansavtalslagen kan du läsa om på Konsumentverkets hemsida. https://www.konsumentverket.se/
Återbetalning vid retur sker så snart vi har mottagit och behandlat din retur, vanligtvis inom maximalt 10 vardagar från det att vi tagit emot din retur. All retur skickas med DHL.

Reklamation
Om du vill reklamera en skadad eller felaktig produkt ber vi dig kontakta oss via e-post för vidare instruktioner. Lägg med fakturan/kvittot så vi kan identifiera returen. Kom ihåg att du ansvarar för frakten till oss.

Vid godkänd reklamation återbetalar vi summan för returen eller hela ordersumman samt står för returfrakten.

Vid en eventuell tvist följer vi alltid ARN:s rekommendationer. https://www.arn.se/konsument

Lagersaldo
Forcanine reserverar sig för att det kan inträffa att en artikel som finns till försäljning i webbshopen är slut i vårt lager och inte kan levereras. Du blir då kontaktad via mail med erbjudande om alternativ produkt. Kan vi inte erbjuda tillfredsställande alternativ så makulerar vi ordern och betalar tillbaka pengarna.

Kundtjänst
Om du har några frågor angående produkterna eller ditt köp så maila i första hand till berit@forcanine.com eller ring 070-67 22 163